torstai 12. marraskuuta 2015

Mummo, burana ja tyhjä arpa

Kirjoittelen kerrankin keskellä päivää postausta. Hämmentävää. Pientä kuulumisten päivittelyä tällä kertaa. Rupesin hurjaksi ja ostin päivällä eurolla arvan r-kioskilta. Tyhjän arvan. Story of my life? Huomasin alkuviikosta myös olevani poika ilman karttaa, siis ihan kirjaimellisesti.. Eksyin mun lenkillä :D Siitä tuli lähes kolmen tunnin kävely ilman taukoja kun tarkotus on ollu sellanen 45-60min saada täyteen, jalat täysin vesirakoilla ja koskee joka-helvetin-ikiseen lihaksee mitä mulla lantiosta eteenpäin vaan löytyy.

Kaksi positiivistakin asiaa on kielen päällä. Tässä ensimmäinen. Olen ollut tiettyinä aikoina suoraan sanoen koukussa särkylääkkeisiin. En toki ole niitä turhan takia koskaan ottanut. Minulla on ollut noin reilu vuosi sitten kipuja korvassa, hampaissa sekä ihan tavallista päänsärkyä ja migreeniä myöskin. Parhaimmillaan tai pikemminkin pahimmillaan saatoin ottaa herätessä heti kolme buranaa. Päivällä kaksi ja illalla neljä buranaa unensaamiseksi. Kipujen ollessa siis sitä luokkaa, että joinakin öinä makasin suihkun lattialla vettä valuttaen sen ollessa ainut keino mikä vei ajatukset pois tuskallisista säryistä. Toisinaan neljä buranaakaan ei tuonut riittävää helpotusta nukahtamiseen. Välillä kipujen ollessa pienempää tasoa saatoin silti napsia karkkienlailla lääkkeitä, joten kyseessä lienee riippuvuuttakin. Sittemmin olen päässyt buranasta sekä kivuista eroon.

Tänään kuitenkin oli hieman päänsärkyä ja otin yhden buranan vitamiinipitoisen mehun avustuksella. Siinä kun on näitä flavonoideja tms, jotka ovat luonnon omia kivun lievittäjiä. Ei tullut yhtään paska mieli kun joutui ottamaan sen yhden pillerin. Tuli hyvä mieli. Särky häipyi ja totesin vain mielessäni päässeeni yli todella huonoista ajoista. Se oli ensimmäinen burana muutamaan kuukauteen ja viimeksikin kun otin buranaa niin se johtui hampaanpoistosta. Käytännössä siis pakkotilanne. Sitä ennen edellinen kipulääke olikin joskus keväällä. Tällainen pieni huomio tekee minut jopa onnelliseksi. Vaikka elämäni saattaakin edelleen olla synkän oloista, on se joskus ollut paljon paskempaa. Pienet virrat synnyttävät suuret meret. Nyt ne pienet puroset ovat kääntyneet kohti edullisempaa suuntaa ja siitä täytyy olla kiitollinen

Lopuksi haluaisin kertoa, että minulla on maailman paras ja tärkein mummo. Arkaluontoisuuden vuoksi en poikkeuksellisesti sano sen enempää, mistä oli kyse. On kuitenkin ihanaa, kun on olemassa luotettava isoäiti. Sana vain ja saat apua asiassa kuin asiassa eikä tule ainuttakaan poikittaista sanaa. Tulee vain pyyteetöntä apua, neuvoja sekä mitä ikinä tarvitseekaan juuri sillä hetkellä. Vanhemmissani ei todellakaan ole mitään vikaa, mutta isovanhempani isäni puolelta ovat kuitenkin ne kaksi ihmistä tällä maapallolla, joihin olen voinut aina luottaa tietäen avun olevan saatavilla viipymättä ja heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti