tiistai 3. marraskuuta 2015

Esittelyssä: Henri & Aleksandra

Jokaisella meistä pitäisi olla Henrin kaltainen homokaveri. Sellainen hyvin stereotyyppinen menevä, hauska, hulivilihomppeli, jonka tempauksille ja tekemisille ei vaan voi suuttua koskaan. Saa sinut aina nauramaan ja iloiselle tuulelle. Juorukello, mutta hyväntahtoinen. Vaikka monen mielestä sellaiset ihmiset ovatkin aika bitch-kategoriaan laitettavissa. Johonkin massa-some-tumblr-instapoju-kategoriaan hänet voi kyllä laittaa. Jos tuo ilmaisu nyt kenellekään avautuu?

Minulle Henri on kuin eräänlainen elämän pelastusliivi, joka pitää minut pinnalla eikä anna valua liiallisiin syvyyksiin. Ilman Henriä voisi hyvinkin olla etten innostuisi koskaan käymään baareissa ja muutenkin sosiaalisuuteni nousee tämän pojan läsnäollessa. Se on todellakin vain ja ainoastaan hyväksi muuten aika synkeälle ja tympeälle tapaukselle nimeltä minä. Tunnen kehossani elämän virtaavan aina kun olemme kahdestaan, mutta myös isommassa porukassa hengatessa hänen persoonansa jaksaa energisoida aivan kaikkia. Jossain toisessa tapauksessa tämä ei tietenkään olisi hyväksi. Kaksi Henrin tapaista ihmistä yhdessä tietäisikin jo täydellistä katastrofia. Kenties putkareissua, onnettomuuksia tai muuten vaan epäselvää sekasortoa tapahtumaketjuissa, joita edes pahimmatkaan saippuaoopperakirjoittajat eivät osaisi luoda toimistoissaan. Aivan näin kauheita ylilyöntejä harvemmin sattuu rauhallisen persoonan tasapainottavan vaikutuksen alaisena, mutta minä saan sopivasti potkua persuuksiin silloin!

En muista mainitsinko avaustekstissäni olevani bi, mutta tässä se nyt tuli. Tämän sanottuani herää varmasti kysymys minun ja Henrin historiasta. Olemme tunteneet toisemme kunnolla ehkä neljä vuotta, mutta toistemme olemassaolosta olimme tietoisia jo kuusi vuotta sitten. Yhteisen kaverimme Millan kautta tutustuimme vasta kunnolla. Mitään varsinaista säätöä meillä ei ole koskaan ollut, mutta en pysty kieltämään pienen merkityksettömän ja satunnaisen nuoleskelun olemassaoloa :D

Haluan tässä postauksessa mainita myös Aleksandran, koska olemme viimeaikoina tutustuneet paremmin ja nähneetkin pari kertaa. Kokonaan omaa postausta hänestä on turha tehdä, kun emme tunne ihan niin hyvin emmekä omista juurikaan mitään historiaa. Toisaalta en oikein osaisi kertoakaan hänestä mitään jännittävää. Seurusteleva heteronainen mikä on aika harvinaista kaveripiirissäni. Mukava ja menevä kuten Henrikin. Ei tosin yhtä riiviömäinen ja yliampuva!

5 kommenttia:

  1. Kerrot mun mielestä liian yksityisiä asioita. Bloggaajien pitäisi tarkkaan miettiä mitä kertoa ja mitä ei ja kertoa mahdollisimman vähän ulkopuolisista. Edes etunimiä ei aina kannata julkaista!

    Kannattaa lukea seuraavat postaukset:
    http://www.pinkbubble.fi/2013/07/julkinen-yksityisyys-kuinka-paljon.html

    http://www.pinkbubble.fi/2013/03/bloggareiden-henkilollisyyden-salailu.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos palautteesta mutta etunimet ovat muutettuja. Sanoin tuosta aiemmassa postauksessa. Eli Henri ei ole oikeasti Henri eikä Aleksandra ole oikeasti Aleksandra niminen! Haluan puhua blogissani yksityisistäkin jutuista, juuri sen takia nimet muutettu ja aion jatkossakin jatkaa tällä kirjoituslinjalla :)

      Poista
    2. Jes no hyvä tietää! Itse en tuota kohtaa huomannut :)

      Poista
  2. Sulla on mukavan persoonallinen ja kuvaileva tyyli kirjoittaa. Lisäksi suuri plussa ideasta avautua anonyymisti!

    http://low-leveladult.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se olis mikään maailmanloppu, jos minut ''bustattaisiin''. En kuitenkaan halua loukata esimerkiksi ketään kaveriani, mikäli jokin juttu sellaista nyt edes aiheuttaisi. Loppuen lopuksi lienee täysin samantekevää tuntemattomalle blogistalkerille ja seuraajalle onko ne nimet nyt täällä esimerkiksi oikeat vai ei.

      Poista