keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Boy Without A Map

Yö. Ensimmäinen blogiteksti, teksti, ei kuvablogi. Erikoisen miehen blogi, kyllä! Tervetuloa hyvin erikoiseen blogiin, jos löydät/tiedät toisen yhtä kamalan ja sekavan niin linkatkaa mun kaksoisolentoni toki tänne viestillä.

Yö. Aika päivästä kun aivoni heräävät. Mietteet syntyvät, positiivisuuteni usein häviää realismi-minän tieltä. Ajattelun aika, välillä mukavaa mutta usein perin tuskallistakin. Siksi haluan kirjoittaa sekä jakaa maailmaani. Ehkä joskus joku tykästyy blogiin tai peräti minuun! Se olisi aika mahtavaa. On minulla ollut ja on edelleen muitakin blogeja mutteivat ne ole samanlaisia. Tästä ei tule varmastikaan mitään lukijamenestystä eikä se haittaa. Tämän blogin löytävät ihmiset, jotka eivät löytäisi niitä toisenlaisia luomuksiani. Tästä blogista tulee syvällisen terävästi riipaiseva ihmistarina ilman pyöristettyjä reunoja.

Blogisti täällä näytön takana on suhteellisen jännä persoona. Mies joka pitää musiikista, erilaisista ihmisistä sekä kissoista. Urheilusta ja sen seuraamisesta pitävä läski, joka yrittää laihduttaa mutta ei ota elämää liian vakavasti, koska jokaisen meidän kohtalo on kuolla. Suosittelen jokaista elämään kuten itse haluaa. Edellämainittu valitettava fakta kuitenkin luo itsellenikin ahdistusta, kirjoittaminen on itselleni hyvin terapeuttista toimintaa. Olen ihminen joka luo itselleen keinot elämästä kaiken irtisaamiseksi.

Toivoisin blogistani sosiaalista ulottuvuutta, lisämausteen ja jopa toivonkipinän uusille kontakteille, ehkäpä ystävyydelle jonain päivänä. Huomasitteko sisäisen konfliktini? Minussa kohtaavat pehmeät pilvet, lämmin aurinko sekä hirmuisesti salamoiva ukkonen. Mies monella ulottovuudella tarjoiltuna, olkaa hyvä.

Kaiken sekavuuden ja järjen tai järjettömyyden jälkeen päätin kuvailla itseäni sanoilla boy without a map. Poika ilman karttaa. Ehkä se kartta tähän maailmaan vielä jostain löytyy :)

8 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen alku, pakko jäädä seuramaan mitä on vielä luvassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja ensimmäisestä sellaisesta vieläpä :D Vähän on alkujäykkyyttä mun blogissa mutta koitan kokoajan miettiä miten saan tästä paremman näköisen ja lisäilen vielä gadgettei ja koitan saada miellyttävämmäksi kaikin puolin. Teksti tulee kuitenkin olemaan aina se mun juttu ja sitä tulee lisää!

      Poista
  2. Ol kyllä mielenkiintoinen alku. Pitää kyllä jäädä seuraamaan jatkoa :).

    Wreck This World

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ja liityhän lukijaksi myös kunhan saan napit laitettua sillekki :D

      Poista
  3. Ehkä se kartta löytyykin röökiaskista. Ootkos jo alottanu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Tuskin se löytyy, mutta suosittelen huumorintajun lisäämistä! Välillä pitää vähän kokeilla demujen rajoja tabu aiheilla :pp

      Poista
    2. En haluu noin paskaa huumorintajua, mutta kiitos.

      Poista
    3. No höh ei pidä olla niin vakavaa :)

      Poista