tiistai 22. joulukuuta 2015

Vielä yksi ennen joulua

Yöpostaus nimittäin, kuten niin monesti aiemminkin. Syystä tai toisesta ei vaan kykene saamaan mitään järkevää aikaan aiemmin päivän aikana. Toki mun unirytmikin on sellanen, että herään 12-15 välillä millon sattuu. On se silti hieman kummallista kellon käydessä ohi puolenyön, että vasta sitten pää todenteolla herää elämään mukaan ja alkaa suoltaa ajatuksia asiasta kuin asiasta.

Aivan yhtäkkiä tuli jopa maanisen hyvä olotila. Surullista ettei se ole tavallaan totta vaan. Tästä pari tuntia niin kattelen varmaan pää tyhjänä tähtitaivasta ulkona, mutta toisaalta en minä tästä itkemäänkään päädy tai vastaavaa romahdusta kokemaan. Palaudun sellaiseen normaaliin harmaaseen olotilaan. Joskus muutamia vuosia sitten onnistuin vielä lietsomaan itseni samalla tavalla hyvään oloon ja samaa tahtia alas kuin meteori taivaalta. Edistystä on siten tapahtunut aika mukavastikin. On olemassa tuo harmaa normius, jonka alle en enää tipahda ellei tapahdu jotain poikkeuksellista negatiivista. Väittäisin silti tuon minulle normaaliutta edustavan olotilan olevan jollekkin toiselle ihmiselle hieman ankea todellisuus. Tätä taustaa vasten lievä masennustila kuvannee rehellisesti tätä minun maallista aherrustani. Olen kuitenkin ylpeä etten itse erityisesti ole ajatellut olevani masentunut. Nimenomaan sen toisen ääripään puuttumisen vuoksi, olen onnistunut nujertamaan pahimmat varjot päästäni ulos! Jokainen joka haluaa niin saa nauraa tälle rauhassa, mutta ennenkaikkea Lauri Tähkän & Elonkerjuun vanha musiikki on tänä iltana nostanut tätä fiilistäni kohti positiivista suuntaa! Harmaan arjen saapuessa päähäni alan varmaan kuuntelemaan Pariisin Kevättä, Vesa-Matti Loiria tai Sadetanssia. Tänään on selvästi suomalaisen musiikin päivä

Sain ostettua viimeisetkin joululahjat päivällä ja olen nyt vihdoin tyytyväinen kaikkeen hankkimaani! En muista mainitsinko aiemmin, mutta kertauksen ollessa opintojen äiti, muistutan olleeni tosi ylpeä kun sain mun tärkeelle ystävälle iloa joululahjallani! Ehkä ihan yhtä riehakasta 'oh my god oh my god' reaktiota ei vanhemmiltani tule :D Se nyt ei ole itseistarkoituskaan toki. En ole silti löytänyt edellisvuosien tapaista jouluiloani vieläkään, mutta hieman sentään.

Lopuksi vielä erikoismaininta tinychatin demiläisille! Täytynee eksyä sinne useamminkin, olette mukavia tapauksia :D

Hyvää Joulua!

3 kommenttia:

  1. Kirjotat tosi selkeesti. Mullaki on ollu unirytmi aivan sekaisin, saa nähä miten käy ku koulu alkaa :D

    http://senjamavie.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no mutta kiitoksia! Välillä kyllä tuntuu ettei kirjoittamisestani sais mitään selvää.

      Poista
  2. Kyllä musiikki vaan kummasti piristää oloa :) riippuu tietty musasta, sillä onhan niitä eri tunnelmaisia musiikkeja

    VastaaPoista